Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Vanzari plante, materiale si accesorii de gradina, ingrasaminte, rulouri si seminte de gazon, materiale pentru irigatii si drenaj

Vanzari online de plante ornamentale, materiale si accesorii de gradina, ingrasaminte profesionale, rulouri si seminte de gazon, materiale irigatii si drenaj

In hipermarketul nostru online gasiti la vanzare flori anuale si perene, trandafiri, pomi fructiferi, arbori decorativi, arbusti ornamentali, accesorii de gradina, materiale de irigatii, tuburi de dren, ingrasaminte naturale si profesionale, gazon, piatra naturala decorativa pentru alei si multe alte produse de amenajare si intretinere gradini, parcuri si spatii verzi.

 

Vanzari plante ornamentale de gradina, arbori, arbusti si flori

La fiecare solicitare a dvs, incercam sa ne remarcam prin PROFESIONALISM, SERIOZITATE SI PROMPTITUDINE, oferindu-va cea mai variata gama de produse si servicii pentru amenajare si intretinere gradini. In magazinul nostru mai puteti cumpara rulouri de gazon, o gama variata de seminte de gazon (de soare, de umbra, de regarnisire, de seceta, etc.), materiale pentru iazuri, pentru helestee cu pesti si loc de inot, cascade, lacuri artificiale, pomi fructiferi, trandafiri, flori anuale, bienale si perene, plante de gard viu, pamant vegetal fertil de padure, nisip spalat, unelte si dispozitive pentru semanat gazon, produse pentru intretinerea suprafetelor gazonate, geogrile pentru platforme inierbate si multe alte produse pentru gradina.

 Echipa noastra este formata din profesionisti in arhitectura peisagera si horticultura: ingineri horticultori, peisagisti, tehnicieni horticoli si gradinari. Specialistii firmei Garden Services - Bucuresti sunt competenti, pregatiti sa gaseasca intotdeauna sfatul potrivit in alegerea materialelor care va sunt necesare in amenajarea gradinii dvs.  

Avem ca furnizori firme de prestigiu, din domeniul amenajarii si intretinertii gradinilor, cu totii avand implementate standardele de calitate si de mediu sub egida celor mai cunoscuti auditori.

Dispunem de intreaga logistica pentru livrarea in bune conditii a plantelor si produselor pentru gradina aflate la vanzare in magazinul online, dar si pentru proiectarea peisagera a gradinilor sau pentru lucrarile de amenajare peisagistica (parcuri si gradini), instalarea - montajul sistemelor de irigatii, a retelelor de drenaj si iluminare, insamantarea gazonului seminte, montajul rulourilor de gazon si intretinerea suprafetelor gazonate si a gradinilor amenajate de noi.

Produsele prezentate in magazinul nostru de plante, materiale si servicii pentru amenajarea si intretinerea gradinilor si parcurilor sunt pe stoc, in cea mai mare parte. Produsele care nu sunt pe stoc, pot ajunge insa la dvs in maxim 48 de ore, prin bunavointa furnizorilor nostri.

Putem furniza orice cantitate de plante si materiale de gradina, din cele prezentate in magazinul online, si putem construi orice tip de gradini, parcuri sau terenuri de sport cu suprafata de joc naturala (fotbal, tenis, golf, badminton, volei, etc.).

Suntem pregatiti sa realizam orice tip de gradina si orice lucrare de peisagistica. Oferim solutii fiabile, prompte si de durata la oricare din problemele dvs. prin echipa noastra de specialisti in amenajarea gradinilor, parcurilor si a spatiilor verzi.