Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Taieri si tratamente pomi si arbusti fructiferi. Tuns garduri vii, taiere trandafiri si arbusti cu flori

Taieri si tratamente pomi fructiferi, vita de vie si arbusti fructiferi. Lucrari de taiere trandafiri si arbusti cu flori, tuns garduri vii, taiere si stropire vita de vie, pomi fructiferi si arbusti fructiferi.

Echipele noastre de gradinari aplica tratamente pomilor fructiferi si realizeaza taieri de formare, de fructificare si de regenerare pentru pomi fructiferi, vita de vie, arbusti fructiferi, trandafiri de gradina si plante agatatoare. Puteti apela la noi pentru tunderea gardurilor vii si a perdelelor de plante cataratoare. Suntem autorizati in tratarea pomilor fructiferi, aplicarea insecticidelor, fungicidelor si tratamentelor antidaunatori la pomii fructiferi, vita de vie, arbori decorativi si arbusti ornamentali. Aici gasiti tarifele noastre pentru lucrarile de taieri si tratamente pomi fructiferi si vita de vie.  

Taieri si tratamente pomi fructiferi, arbusti fructiferi si vita de vie
Servicii de taieri pomi si arbusti fructiferi, tuns garduri vii, taieri trandafiri si arbusti cu flori
Servicii de taiere pomi fructiferi, conifere forme, arbusti ornamentali foiosi si arbusti fructiferi, tuns garduri vii, taieri trandafiri de gradina si arbusti decorativi cu flori. Tratamente cu insecticide, fungicide si acaricide.
Tratament specific cu fungicide, insecticide si acaricide. Lucrari de taiere pomi fructiferi, conifere forme, arbusti ornamentali foiosi si arbusti fructiferi, taiere garduri vii, taieri trandafiri de gradina si arbusti decorativi cu flori.
Tratamente cu insecticide, fungicide si acaricide. Servicii de taiere pomi fructiferi, conifere forme, arbusti ornamentali foiosi si arbusti fructiferi, tuns garduri vii, taieri trandafiri de gradina si arbusti decorativi cu flori

Lucrarile de intretinere a pomilor fructiferi, vitei de vie, arbustilor fructiferi si trandafirilor de gradina sunt urmatoarele:

-taieri de ramificare si formare pentru pomii fructiferi tineri;

-taieri de intretinere si fructificare pentru pomii fructiferi pe rod;

-taieri de regenerare si refacere pentru pomii fructiferi batrani;

-taierea si legarea vitei de vie;

-taierile de ramificare si fructificare pentru arbustii fructiferi;

-taierile de primavara, de ramificare, pentru trandafirii de gradina;

-taierile de curatare si intretinere curenta pentru arbustii ornamentali din gardurile vii, trandafirii de gradina si plantele ornamentale decorative prin flori;

-tratamente fitosanitare pentru pomi fructiferi, vita de vie, trandafiri si arbusti fructiferi;

-fertilizarile periodice si alte tratamente cu fungicide, insecticide, impotriva bolilor si antidaunatori specifice;

-lucrarile de igiena fitosanitara pentru pomii fructiferi, arbustii fructiferi, vita de vie si trandafirii de gradina;

-saparea pamantului din jurul radacinilor pomilor, gardurilor vii si plantelor ornamentale de gradina pentru o mai buna permeabilitate a solului; patrundere a apei si fertilizantilor in sistemul radicular al plantelor.

 Taierile de formare ale coroanei pomilor fructiferi:Odata cu plantarea pomilor fructiferi tineri, in functie de forma pe care dorim sa o obtinem, facem taierile pentru formarea coroanei acestora. Coroana pomilor fructiferi se obtine in 3-4 ani de la plantare, prin taieri succesive, scurtari, suprimari, dar si prin distantarea, aplecarea sau indoirea ramurilor si lastarilor.Taieri de intretinere si fructificare pentru pomii fructiferi:Dupa formarea coroanei pomilor fructiferi, aceasta trebuie mentinuta prin taieri specifice de intretinere si fructificare care pot fi de doua tipuri: taieri de iarna (in uscat) si taieri de vara (in verde). Taierile de iarna, in uscat, se aplica pomilor fructiferi din momentul in care nu se mai asteapta geruri mari, la sfarsitul lunii Februarie.Taierile de intretinere la pomii fructiferi se executa pentru reducerea incarcaturii excesive cu muguri a ramurilor pomilor fructiferi, pentru stabilirea lungimii ramurilor si a intrepatrunderii lor si pentru echilibrarea vegetatiei intre baza si varful ramurilor. Taierile de intretinere ale pomilor fructiferi sunt masuri de stimulare a cresterii si nu de limitare. La toaletarea anuala a pomilor fructiferi (tunderea anuala a pomilor fructiferi) se va urmari cu predilectie eliminarea ramurilor uscate, taierea crengilor afectate de boli, indepartarea ramurilor si a crengilor care se intercaleaza sau care se ating, dar si a celor care se indreapta spre interiorul coroanei si mentinerea pomilor fructiferi in echilibru fiziologic.Taierile de intinerire si regenerare a pomilor fructiferi:Taierile de intinerire si regenerare aplicate pomilor fructiferi dau rezultate bune atunci cand coroana pomilor se reduce considerabil, si se recomanda ca taierile pomilor fructiferi pentru intinerire si regenerare sa se execute in perioada de repaus vegetativ. 

Pentru garduri vii, conifere, arbusti ornamentali foiosi, evergreen sau cu frunza cazatoare, serviciile de intretinere plante pe care vi le oferim in mod curent sunt urmatoarele:

-tunderea si reglarea inaltimii gardurilor vii din conifere sau plante ornamentale decorative prin frunze si flori; 

-taieri de regenerare si indesire arbusti ornamentali foiosi sau conifere de gradina; 

-taieriea si dirijarea arbustilor ornamentali decorativi prin forma, pentru obtinerea de spirale, globuri, pompoane, conuri, piramide, etc.

-tunsul gardurilor vii inalte si a perdelelor verzi din conifere si din plante foioase de gradina; 

-dirijarea si taierea pentru indesire a perdelelor verzi din plante cataratoare si a perdelelor de plante cu frunza persistenta ori cazatoare; 

-taierile de curatare si intretinere curenta a coniferelor si a plantelor ornamentale de gradina;

-tratamentele fitosanitare pentru toate speciile de plante si flori de gradina, impotriva bolilor sau daunatorilor: mana, insecte, paianjeni, omizi, etc.

-fertilizarile periodice cu ingrasaminte si microelemente cu eliberare controlata si alte tratamente specifice pentru pomi fructiferi, garduri vii, conifere forme si plante ornamentale naturale;

-lucrari de igiena fitosanitara pentru arbori decorativi, arbusti ornamentali si flori de gradina;

-saparea solului din jurul radacinilor pentru obtinerea unei mai bune permeabilitati a pamantului; patrunderea apei si ingrasamantului complex in sistemul radicular al plantelor ornamentale de gradina.