Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)

Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)

41.65 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   TPFVVora
Producator:   Garden Services SRL Bucuresti
Descriere Taiere livezi, trandafiri, arbusti fructiferi si vita de vie (tarif pe om x ora de manopera)

Tariful este calculat pe ora de manopera pentru un gradinar calificat care executa taierile de regenerare de formare si de fructificare in livezile de pomi fructiferi sau in podgoriile de vita de vie.

Gradinarul care executa taierile pomilor fructiferi sau ale vitei de vie este dotat cu toate foarfecile, fierastraiele si echipamentele necesare lucrarilor de tuns pomi fructiferi si vita de vie. 

Pretul orei de manopera pentru taierea pomilor fructiferi sau ale vitei de vie include munca gradinarului si consumurile de combustibil pentru echipamentele, fierastraiele mecanice si dispozitivele de taiere a crengilor, fara gruparea si maruntirea crengilor sau a resturilor vegetale si a lemnelor rezultate. Optional se poate comanda incarcarea si transportul resturilor. 

Servicii de tuns, taieri, tratamente si stropiri pomi fructiferi, trandafiri si vita de vie. Legare vita de vie, tratare, tundere si taiere pomi fructiferi, butasi de trandafiri. Stropire pomi fructiferi, vita de vie si trandafiri de gradina.
 
+
Alte produse din categorie
+
Articole recomandate