Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Livrarea produselor cumparate din magazinul nostru online

Livrarea produselor cumparate din magazinul nostru online de plante de gradina, gazon, accesorii si materiale de irigatii, amenajari si intretinere parcuri, gradini si spatii verzi

Toate produsele din acest magazin online de plante ornamentale, materiale si produse pentru amenajari gradini pot ajunge la Dvs. cu masinile firmei noastre, prin curier rapid  sau prin preluarea directa de la sediul nostru. Pentru a afla costurile de transport trebuie sa plasati comanda online.

Livrare plante de gradina, flori anuale, bienale si perene, pamant vegetal, gazon seminte sau rulouri si accesorii de gradina.

In momentul plasarii comenzii, in functie de modul de transport ales, veti vedea imediat care sunt costurile de transport.  In cateva momente dupa plasarea comezii veti primi pe e-mail factura proforma a produselor dorite, in care cheltuielile de transport vor fi evidentiate separat. Daca nu va descurcati sa plasati comanda online, ne puteti contacta pe e-mail (la orice ora) sau telefonic (intre orele 8:00 si 18:00).

1. Livrare produse                                                                                                                                                                                                                                            

a.  Pentru comenzile pana in 500 Lei: Pentru produsele de gradina care nu au greutate mare, NU SUNT PERISABILE si nu sunt voluminoase, comanda dvs va fi preluata si trimisa pentru expediere in maxim 24 de ore. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore. Plata produselor si a transportului se va face direct la curierul care va livreaza produsele                                                                                                                                                   
b.  Pentru comenzile de produse usoare, cu valoare cuprinsa intre 500 si 1000 Lei: Pentru produsele care nu au greutate mare, NU SUNT PERISABILE si nu sunt voluminoase, comanda dvs. va fi preluata si trimisa pentru expediere in maxim 24 de ore. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore.  Plata produselor si a transportului se va face direct la curierul care va livreaza produsele                                                                                                                                                                                                                    
c.  Pentru comenzile de produse grele sau cu volum mare si cu valoare cuprinsa pana in 1000 Lei: Daca produsele au greutate mare sau sunt voluminoase, plata se va face in avans, iar comanda va fi preluata si pregatita pentru expediere in maxim 24 de ore de la momentul evidentierii platii. Expedierea se va face la adresa indicata in formularul de comanda, in maxim 48 de ore. Plata transportului va face obiectul unei facturi separate (daca transportul nu a fost inclus si evidentiat in facturia proforma emisa automat de sistem, in momentul plasarii comenzii). Descarcarea produselor din autovehiculele sau camioanele de transport intra in sarcina destinatarului.

d.  Pentru orice comenzi cu valori peste 1000 lei: Indiferent de greutatea si volumul produselor, comanda va fi pregatita dupa confirmarea platii. Pregatirea pentru expediere a produselor se va face in maxim 24 de ore. Comanda poate fi apoi trimisa catre destinatar prin curier rapid, cu masinile firmei noastre sau o puteti prelua direct de la noi, cu mijloacele dvs de transport, de la sediul nostru situt in Bd. Marasti nr. 59, sector 1, Serele Universitatii de Stiinte Agronomice Bucuresti. Incarcarea produselor in autovehiculele sau camioanele de transport ale beneficiarului intra in sarcina noastra.

2. Costuri de transport:

a.  PENTRU PRODUSELE USOARE SAU CU VOLUM REDUS, EXPEDIATE PRIN CURIER: Costul transportului rezulta din tariful curierului. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara, in localitatile unde curierii au puncte de lucru. Pentru expedierea produselor in localitatile unde curierii nu au puncte de lucru, la tariful de livare se mai adauga 2 lei/km, calculat de la cel mai apropiat punct de lucru si pana la destinatie. Produsele usor perisabile nu se livreaza prin curier!

b.  PENTRU PRODUSELE GRELE SAU CU VOLUM MARE, EXPEDIATE CU AUTOUTILITARE DE 3,5 TONE: Costul transportului cu autoutilitare de 3,5 tone este calculat pe distanta dus-intors, avand ca punct de pornire Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.

c.  PENTRU PRODUSELE GRELE SAU CU VOLUM MARE, EXPEDIATE CU CAMIOANE SAU CU VEHICULE MARI: Costul transportului cu camioane sau vehicule mai mari de 3,5 tone este calculat pe distanta dus-intors, avand ca punct de pornire Bucuresti. Tariful este valabil pentru expedieri oriunde in tara.