Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda

Intretinere gradini

Lucrarile si operatiunile de intretinere a plantelor de interior sunt executate de gradinari calificati, supravegheati si verificati de ingineri horticultori specializati in cresterea, fertilizarea si tratarea plantelor de apartament. Tratamentele periodice, deparazitarile, aplicarea insecticidelor si fungicidelor, fertilizarile si taierile de ramificare, regenerare sau crestere pentru plantele ornamentale decorative de apartament (de interior) se fac de catre gradinari sub atenta indrumare a inginerilor.
Suntem specializati pe servicii de montaj, intretinere si reparatii sisteme automate de irigatii (pentru gradini, parcuri si terenuri de fotbal) si sisteme de pompare a apei (pompe si hidrofoare de gradina). Furnizam servicii periodice sau la solicitare pentru intretinerea si repararea sistemelor de udare si pompelor de apa. Echipele noastre executa lucrari de golire cu aer a instalatiilor de udare, curatare filtre, inlocuire duze aspersoare, deblocare electrovane, verificarea etanseitatii sistemelor de irigatii. Aici gasiti tarifele noastre pentru intretinerea sistemelor de irigatii.
Gradinarii nostri sunt calificati in amenajarea-intretinerea gradinilor si spatiilor verzi, a plantelor si florilor de gradina, a gazonului din seminte sau din montajul rulourilor de gazon si a plantelor ornamentale decorative de interior. Gradinarii de intretinere sunt specializati in intretinere gradini, intretinere plante de interior, instalatori pentru reparatii - intretinere sisteme de irigatii, sisteme de pompe si hidrofoare, intretinere lumini subacvatice, sisteme de filtrare si recirculare a apei din lacuri, helestee, cascade si iazuri. Fertilizarea plantelor de gradina si a gazonului, dirijarea plantelor agatatoare / urcatoare / cataratoare, suprainsamantarea gazonului (completarea golurilor din gazon), scarificarea, taierea / tunsul gazonului, taierile de formare, fructificare sau regenerare la pomii fructiferi, tratamentele pomilor fructiferi, aplicarea fungicidelor, insecticidelor sau a erbicidelor (erbicidarea selectiva a gazonului) la plantele ornamentale de gradina si la gazon, precum si toate operatiunile delicate de intretinere a gradinii si plantelor decorative, tratarea apei din lacuri, iazuri, helestee cu pesti si loc de inot, indepartarea algelor, refacerea etanseitatii si alte operatii de intretinere periodica, se executa de catre gradinari, numai sub indrumarea inginerilor horticultori si a peisagistilor nostri. Aici gasiti tarifele noastre pentru intretinerea gradinilor.