Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda

Instalatii gradini

Forarea puturilor si montajul pompelor submersibile sau instalarea sistemelor de pompare a apei formate din pompe submersibile in put, rezervor tampon pentru stocarea apei, automatizare cu flotoare sau senzori de nivel apa si hidrofoare cu pompe de suprafata reprezinta din o alternativa la alimentarea cu apa din retea. Experienta noastra de peste 15 ani in domeniul instalatiilor de pompare a apei, ne recomanda pentru a realiza orice sisteme de pompare apa pentru alimentarea sistemelor de irigat gradina. Aici gasiti tarifele noastre pentru forajul puturilor.    Aici gasiti tarifele noastre pentru montarea pompelor.        
O retea de drenaj este o retea formata din tuburi de dren perforate care capteaza apa in exces din gradina (de la ploile abundente sau provenita din sistemul de udare al gradini) si o refoloseste in mod ecologic pentru irigarea subterana, direct la radacina, a plantelor ornamentale, florilor de gradina si gazonului. Drenurile de gradina realizeaza o mare economie de apa. Udarea gradinii care are sisteme de drenare se face mai rar, iar pompele de apa care alimenteaza sistemul de irigatii consuma mai putin curent.  
Instalatia electrica a gradinii consta in realizarea cablajelor electrice pentru luminile de gradina (pitici de lumina, stalpi si proiectoare) si prizele electrice de gradina. Luminiile de gradina pot fi actionate de la intrerupatoare, prin senzori (de crepuscul sau de miscare) sau prin telecomanda. Prizele de gradina sunt necesare la alimentarea electrica a sistemului de irigatii, a sistemului de pompe si hidrofoare care furnizeaza apa catre instalatia de udare a gradinii, la alimentarea filtrelor si pompelor de apa, a luminilor subacvatice din iazuri, helestee si fantani arteziene sau la functionarea dispozitivelor de gradina (antitantari, radiatoare, coolere, etc)