Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Ingrasamant organic natural: MRANITA la saci de 50 kg Fertilizant natural organic pentru plante

Ingrasamant organic natural: MRANITA la saci de 50 kg Fertilizant natural organic pentru plante

56.71 lei cu TVA
Cumpara
Contact: 0758 088 202 | 0758 088 200 | 021 224 7022
Email: magazin@gardens.ro
Cod produs:   PGMS50
Producator:   Garden Services SRL Bucuresti
Descriere Ingrasamant organic natural: MRANITA la saci de 50 kg Fertilizant natural organic pentru plante

Mranita este un ingrasamint organic natural, ambalat la saci de 50 kg, obţinut din descompunerea gunoiului de grajd, a bălegarului de vaca şi a materialelor vegetale (paie, resturi vegetale, etc.). Valoarea nutritiva pentru legume si fructe a acestor ingrasaminte organice naturale este foarte ridicata si asigura necesarul bio de microelemente si fertilizanti organici naturali pentru flori si legume, pomi si arbusti fructiferi, trandafiri si plante ornamentale de gradina (conifere sau arbusti cu flori), pe o perioada lunga de timp. Mranita este un fertilizant organic natural, ecologic, produs biologic cu efect puternic si prelungit. 

Preturile complete ale produselor noastre si tarifele serviciilor pe care vi le oferim le puteti gasi in pagina "Preturi/Tarife".

Toate detaliile despre utilizarea si intretinerea produselor comercializate de noi le puteti obtine accesand pagina "Sfaturi utile" .

Vanzari ingrasaminte pentru plante, flori, conifere, plante evergreen, ingrasaminte chimice complexe universale pentru flori, ingrasaminte foliare sau granulate, ingrasaminte naturale organice si ingrasaminte pentru intretinerea gradinii.

 
+
Alte produse din categorie
+
Articole recomandate