Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda

Colaborari

Multe firme de amenajari gradini se lovesc de exigentele clientilor referitoare la calitatea materialelor folosite in amenajarea gradinii si calificarea personalului care executa lucrarile de amenajare gradina. Noi va furnizam plante ornamentale de gradina (copaci, arbusti, trandafiri, pomi fructiferi si flori) gazon rulou sau seminte de gazon, pamant vegetal fertil, de padure, materiale pentru drenuri, cablaje electrice si sisteme de irigare, utilaje de gradinarit, gradinari calificati si tot ceea ce aveti nevoie pentru clientii dvs. 
Firmelor de constructii le oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi, lucrari peisagistice complexe, rapide si de calitate, cu garantiii de buna executie, inclusiv intretinerea ulterioara a gradinilor si spatiilor verzi amenajate. Executam atat infrastructura gradinii: montaj sisteme de irigatii, retele de dren, cablaje electrice de gradina, sisteme de pompare a apei, foraj puturi, umpluturi cu pamant vegetal fertil si lucrari de insamantare sau montaj rulouri de gazon, dar si lucrari de plantare arbori, arbusti si flori. Contactati-ne!
Garden Services executa lucrari de constructii si amenajari gradini si spatii verzi dupa orice proiect peisagistic gandit de partenerii sai: birouri de arhitectura si firme de proiectare gradini. Lucrarile de amenajare gradina sunt continuate cu lucrarile de intretinere gradina, iar spatiul verde, gazonul, plantele si florile plantate de gradinarii si inginerii horticultori ai firmei noastre se vor dezvolta rapid si armonios. Beneficiarii dvs vor fi multumiti de rezultatele noastre. Recomandati-ne !
Recomandati-ne cu incredere prietenilor sau clientilor dvs. intretinerea gradinilor si spatii verzi, montaj, intretinere, reparatii si gloire sisteme de irigatii, sisteme de pompare a apei, plantari si transplantari de arbori, arbusti, pomi fructiferi, trandafiri si flori de gradina; tratamente, fertilizari, scarificare, tuns si suprainsamantare gazon; taieri si tratamente specifice pentru livezile de pomi fructiferi si podgoriile de vita de vie; legarea plantelor si pregatirea gradinii pentru iarna, sau orice alte lucrari de gradinarit peisagistic.  
Experienta in amenajarea gradinilor si spatiilor verzi ne recomanda pentru a construi repede si bine orice fel de gradini sau terenuri de sport (fotbal, tenis, golf), dar si spatii verzi cu locuri de joaca, alei pietonale, fantani arteziene, plante ornamentale de gradina, gazon si alte elemente de decor. Proiectarea peisagistica, lucrarile de amenajari de gradini sunt tratate cu mare atentie de catre gradinarii si inginerii nostri, iar amenajarea gradinii este urmata de serviciile de intretinere gradini. 
Va punem la dispozitie toata experienta noastra anterioara in amenajarea spatiilor verzi publice, de la realizarea proiectarii peisagistice (studiu de fezabilitate, proiec tehnic, planuri de plantare, proiectare irigatii, drenaj si iluminare, etc), constructia infrastructurii spatiului verde (sisteme de udare, iluminare si retele de drenuri, pamant vegetal fertil, alei pietonale, terenuri de sport, montare rulouri de gazon sau semanare gazon), plantare arbori, arbusti si flori de gradina, pana la lucrarile de intretinere a spatiilor verzi si parcurilor din comuna sau orasul dvs. 
Peisagistii si inginerii horticultori freelanceri se pot baza pe noi pentru orice fel de colaborare, in conditii foarte avantajoase pentru ambele parti. Va invitam sa ne vizitati si sa aflati toate posibilitatile de colaborare pe care vi le oferim.  Va oferim o gama variata de plante de gradina: arbori, arbusti si flori, frumoase, sanatoase si rezistente, gazon rulou din import sau autohton, seminte profesionale de gazon, ingrasaminte organice sau chimice (ingrasaminte complexe) pentru plante si gazon, materiale pentru plantare si gazonare, piatra naturala pentru alei de gradina, orice fel de plante pentru garduri vii si o colectie impresionanta de flori de gradina, perene, bienale si anuale. Va mai oferim posibilitati pentru transportul acestora pana la locatia lucrarilor de amanajare gradini, sfaturi pentru plantare si gazonare in functie de sezon si momentul ales pentru plantare-gazonare, precum si multe altele: utilaje, masini, dispozitive pentru amenajarea gradinilor, muncitori calificati sau necalificati pentru operatiunile de gradinarit, etc.