Produs adaugat in cos
Continua cumparaturile Finalizare comanda
<

Amenajari gradini si spatii verzi - servicii profesionale de amenajare gradina.

Amenajari gradini si spatii verzi, servicii de amenajare gradini cu alei, irigatii, drenuri, plante si gazon. Amenajare pentru orice gradina.

Peisagistii si gradinarii firmei noastre de amenajari gradini va ofera servicii profesionale de amenajare pentru gradina dumneavoastra. Serviciile noastre de amenajare gradini si spatii verzi constau in lucrari de instalare sisteme automate de irigatii, drenaj si iluminare pentru gradina dvs, constructii alei, plantari arbori, arbusti, pomi fructiferi, trandafiri si flori de gradina, semanare gazon sau montaj rulouri de gazon. Amenajarea gradinii continua cu intretinerea spatiilor verzi, a plantelor ornamentale si gazonului din gradina dvs.

Constructii gradini: amenajari cu plante decorative ornamentale de gradina, montaj sisteme de irigatii, iluminare decorativa si drenaj pentru gradina, plantari trandafiri si flori, semanare sau montaj gazon
Amenajari gradini, parcuri, terase si spatii verzi. Lucrari peisagistice complete de amenajare a gradinilor.
Amenajarea unei gradini mici dar pline de plante ornamentale colorate, cu inflorire in perioade diferite
Gradina amenajata cu plante decorative, arbori si arbusti in culori diverse, ornamentata cu scoarta de pin si pietris alb sau colorat.
Ansamblu de plante intens colorate folosite in decorarea gradinilor si parcurilor
Amenajari parcuri, gradini publice si gradini private cu jardiniere de flori curgatoare pentru terase si balcoane.
Amenajare gradina privata de dimensiuni mari, cu iaz si casacada de gradina, gazon si grupuri de plante ornamentale.
Amenajari gradini mici, terase verzi si spatii inguste cu plante ornamentale, flori de gradina si gazon, scoarta de pin, pietris decorativ si alte materiale
Gradina cu expunere nordica, umbrita, amenajare cu plante ornamentale si gazon rezistente la umbra.
Amenajari gradini cu plante de umbra, conifere si gazon de umbra. Din amenajarea gradinii nu lipsesc sistemele de irigatii pentru udarea plantelor si gazonului, sistemele de drenaj pentru colectarea excesului de apa si sistemele de iluminare pentru p
Amenajare gradina cu plante si flori de primavara, vara si toamna. in restul anului plantele care au inflorit deja, raman decorative prin forma sau prin culoarea frunzelor.
Gradina rezidentiala dezvoltata progresiv, pe masura alocarii fondurilor pentru cumpararea plantelor decorative.
Amenajare peisagistica gradina Bucuresti cu plante decorative de gradina, rezistente la intemperii
Amenajare parc in Bucuresti. Gradina a fost amenajata cu grupuri de plante ornamentale preponderent autohtone
Amenajare gradini, terase si spatii cu plante ornamentale de gradina, arbori, arbusti decorativi, flori si gazon. Amenajari parcuri si gradini rezidentiale.
Amenajari parcuri, gradini si gradini private. Amenajarea peisagistica complexa a gradinilor.
Amenajare gradina rezidentiala medie cu plante de gradina: arbori, arbusti, trandafiri si flori
Amenajarea peisagistica a unei gradini medii cu plante ornamentale de gradina, alei, elemente decorative si gazon.
Amenajari peisagistice complexe pentru gradini mici si spatii verzi reduse ca dimensiuni
Amenajare gradina rezidentiala mica prin insamantare gazon si plantari arbori si arbusti de gradina.
Amenajari gradini japoneze de piatra. Amenajarea gradinii implica imbinarea mai multor feluri de piatra ornamentale de dimensiuni si forme diferite si a plantelor de gradina cu diferite forme si culori
Amenajari gradini cu plante ornamentale evergreen sau cu plante rasinoase, conifere si garduri vii inalte.
Amenajarea unei gradini mici cu plante ornamentale, deck-uri de lemn, alei de piatra inierbate plante de gradina pe contur, pentru obtinerea unei zone private
Amenajari gradini mici. Amenajarea gradinii cu plante ornamentale pitice sau cu dezvoltare lenta, decorative prin frunze si flori, conifere, plante evergreen cu frunze verzi tot timpul si flori de gradina anuale, bienale sau perene.
Amenajari gradini clasice: amenajarea unei gradini in stil clasic,prin imbinarea arborilor si arbustilor in grupuri, pe contur si plantarea catorva arbori solitari in interiorul spatiului gradinii
Amenajarea unei gradini medii, rezidentiale, cu plante evergreen si conifere mari, arbori si arbusti decorativi cu crestere rapida.
Amenajare grup de plante conifere, delimitat de gazon prin palisade decorative de lemn si piatra ornamentala naturala perfect pretabil in amenajarea gradinilor mici, gradinilor medii si parcurilor.
Amenajare terasa pe bloc. Amenajari spatii interioare cu plante, flori si gazon, scoarta de pin, pietris decorativ si alte materiale
Amenajari gradini mici pentru terasele restaurantelor, curtea interioara a hotelurilor si a altor spatii de dimensiuni mici destinate relaxarii. Gradini mici sau medii decorate cu plante ornamentale deosebite, rezistente la clima din Bucuresti sau lo
Gradina mica, amenajare cu plante si gazon pentru curtea interioara a unui hotel din Bucuresti.
Amenajarea gradinii interioare a unui hotel din Bucuresti, spatiu verde destinat relaxarii si discutiilor.
Amenajari gradini rezidentiale private cu flori de gradina, arbori si arbusti ornamentali, elemente de decor si gazon.
Amenajarea unei gradini cu suprafata mare. Ansambluri de plante cu flori, alpinarii cu pietre decorative, plante ornamentale si bolovani, dar punctate din loc in loc cu plante tunse in diferite forme.
Amenajari parcuri, gradini publice si gradini private cu dimensiuni mari, pe suprafete extinse.
Amenajare gradina cu plante, flori si gazon. Alpinarii cu plante, pietre si bolovani de decor inconjurate de gazon rustic, rezistent la seceta si terenuri aride.
Amenajari gradini de firma, gradini decorative cu plante ornamentale si gazon. Sistemele de irigatii, iluminare si drenaj sunt indispensabile pentru intretinerea si dezvoltarea optima a gradinii si plantelor.
Amenajari parcuri si gradini private cu plante foioase si conifere de toate felurile: arbori, arbusti si flori ornamentale.
Amenajari terase si spatii interioare cu plante, flori si gazon, scoarta de pin, pietris decorativ si alte materiale

S.C. GARDEN SERVICES S.R.L., infiintata in anul 2000, este o firma de amenajare gradini, printre cele mai vechi din piata de amenajari peisagistice din Romania fiind, prin personalul sau, una dintre cele mai experimentate firme de amenajari gradini si spatii verzi Garden Services este furnizor de servicii complete de gradinarit, plante de gradina, instalatii de irigatii, retele de drenuri, accesorii si diverse produse pentru gradina. Intotdeauna am incercat sa ne facem cunoscuti prin calitatea lucrarilor de amenajare a gradinilor si prin calitatile peisagistilor, horticultorilor si gradinarilor firmei: punctualitate, seriozitate, dedicare, implicare. 

Oferim clientilor nostri pachetul complet de lucrari in orice amenajare de peisagistica, a oricarui tip de gradina: gradini clasice, gradini japoneze, gradini de piatra, gradini feng-shui, gradini englezesti, gradini franceze, gradini luxuriante, gradini rustice, gradini moderne, gradini minimaliste, gradini cu garduri vii si plante conifere forme diverse, sau orice alte gradini dorite de catre beneficiarii nostri. 

Avem o echipa formata din specialisti, profesionisti competenti si energici, dornici sa realizeze lucrari durabile si de calitate, intotdeauna pregatiti sa gaseasca solutiile potrivite pentru orice amenajare, a oricarui tip de spatiu verde, dar si pentru problemele de detaliu sau de fond ale lucrarilor de amenajare gradini sau spatii verzi desfasurate. 

Garden Services are utilajele, masinile si dispozitivele necesare amenajarilor de gradini, dar si gradinarii, peisagistii si tehnicienii horticoli pentru amenajarea gradinilor, a parcurilor si a spatiilor verzi, publice sau private: autoutilitare diverse cu capacitati variate, miniexcavatoare, incarcatoare frontale mici si medii, tractoare dotate cu freze pentru prelucrarea solului si tractorase de putere medie, masini pentru insamantarea gazonului si hidroinsamantare gazonlasere de nivel si pentru masurarea terenului, masini de cernut pamantul sau pentru realizarea amestecurilor vegetale fertile, utilaje pentru sapat gropi sau santuri, utilaje de plantare a arborilor si arbustilor ornamentali decorativi de gradina, compactoare usoare sau medii pentru compactare teren, freze pentru pamant, freze pentru zapada, utilaje pentru decopertarea suprafetelor, masini pentru recoltarea rulourilor de gazon, masini, unelte si scule pentru prelucrarea lemnului, fierului si pietrei, etc. 

Suntem o firma de amenajari gradini, parcuri si spatii verzi cu 21 ani de activitate si experienta, avem in portofoliu constructii de parcuri, spatii verzi si lucrari de amenajari gradini publice sau private, ansambluri rezidentiale, gradini de firma, spatii verzi pentru centre comerciale, gradini pentru centre medicale, centre culturale, terenuri sportive pentru gradinite, scoli si licee, gradini pe acoperis, pereti verzi din plante, terase verzi, acoperisuri verzi intensive sau extensive, etc.

In lucrarile si proiectele peisagistice de amenajare a spatiilor verzi si gradinilor elaborate si executate de noi, se gasesc elemente complexe de structura a gradinii, pe care inginerii peisagisti ai firmei noastre sunt pregatiti sa le realizeze: montajul sistemelor automatizate de udare (instalatiile de irigatii rezidentiale automatizate) a gradinii; forajul puturilor de apa; instalatiile de iluminare si prize pentru gradina; montajul pompelor si al hidrofoarelor sau realizarea instalatiilor automatizate de pompare a apei; constructia retelelor de drenuri pentru colectarea si refolosirea surplusului de apa si a apelor pluviale; taierea, fasonarea si toaletarea arborilor inalti, uscati sau periculosi; decopertarea pamantului dupa constructie, colectarea, gruparea incarcarea si transportul resturilor; furnizarea si manipularea pamantului vegetal fertil de padure; executia aleilor pietonale din diverse materiale si texturi: pietre naturale inierbate, fixate pe sapa de beton, pavele de beton vibropresat, pietris, dale din piatra, lespezi de calcar sau granit, etc.; plantarea gardurilor vii si perdelelor de plante agatatoare; realizarea elementelor de decor si a punctelor de atractie ale gradinii: lacuri, helestee, iazuri (cu sau fara loc de inot, cu pesti), cascade, cursuri de apa, fantani arteziene (impreuna cu instalatiile de pompare, filtrare, recirculare si golire aferente acestora), constructie alpinarii, zidarii decorative din piatra ornamentala, foisoare, pergole, umbrare, ingradiri, etc.;furnizarea plantelor si materialelor de plantare, inclusiv transportul, manipularea si plantarea plantelor si grupurilor de plante; furnizarea materialelor si echipamentelor pentru instalatiile de irigatii; montajul sistemelor automate de irigatii si udare a plantelor si gazonului din gradini; gazonarea suprafetelor prin semanarea semintelor de gazon sau hidroinsamantarea gazonului; gazonarea suprafetelor de teren prin montajul rulourilor de gazon; furnizarea si montajul corpurilor pentru locurile de joaca, a mobilierului urban pentru parcuri si gradini si a accesoriilor diverse pentru amenajarea de spatii verzi; realizarea terenurilor de sport cu materiale naturale (gazon, rulouri de gazon, zgura, etc.) sau cu materiale sintetice (iarba artificiala, covoare de cauciuc turnat sau imbinat, etc.) 

In realizarea amenajarilor de gradini si spatii verzi folosim utilaje si masini pentru manipularea pamantului, saparea, decopertarea si nivelarea suprafetelor, toate manipulate de gradinari si operatori cu experienta. Echipele noastre de gradinari sunt specializate pe diverse operatiuni, ele actionand succesiv pana la finalizarea proiectului peisagistic de amenajare a gradinii.

Transportul materialelor de plantare, plantelor si florilor de gradina si arborilor ornamentali, coniferelor si arbustilor decorativi, materialelor pentru montajul sistemelor de irigatii, precum si al semintelor, rulourilor de gazon, etc. se realizeaza cu masini adecvate, iar manipularea plantelor ornamentale de gradina si a celorlalte materiale de amenajari gradini se face cu maxima atentie.

Firma GARDEN SERVICES dispune de intreaga flota de masini, utilaje si unelte pentru transportul si prelucrarea pamantului, pietrei, lemnului, metalelor si altor materiale.